Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

TRANSPORT


Posedujemo sopstvena vozila (prikazana na fotografijama pored) nosivosti do 3.2 t i 6.5 m. Takođe veoma uspešno vršimo organizaciju posredničkog transporta između svojih klijenata i velikog broja kolega transportera. U mogućnosti smo za Vas rešiti kompletne ili delimične utovare, prevoz ADR robe, prevoz vangabaritnog tereta, transport kontejnera. Imamo mogućnost transporta iz i u sve zemlje EU, ali i Rusije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i dr. Takođe, svakodnevno organizujemo i transport kontejnera prema Srbiji iz Luka Rijeka, Kopar, Bar.

U saradnji smo sa direktnim zastupnicima brodara i u mogućnosti smo organizovati prevoz Vašeg tereta kako iz Srbije ka svim destinacijama sveta,tako i sa svih destinacija sveta ka Srbiji.

Vršimo organizaciju avio-transporta između bilo koje dve tačke sveta, pratimo kretanje pošiljke od trenutka preuzimanja do njenog odredišta i pružamo veoma pouzdane informacije o statusu Vaše pošiljke. Takođe, naša firma se bavi i organizacijom železnickog transporta, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Copyright © Dizajn & Programiranje & Optimizacija by Web Systems NZS d.o.o.